lep

lep
24

teisipäev, 16. veebruar 2016

Lepatriinud räägivad mis on neile oluline ja tähtis


Eelmine nädal oli sõbrapäeva nädal, kus me rääkisime lastega erinevatest väärtustest, ning lastel oli ka väike kodune ülesanne, kus tuli koostöös vanematega teha poster, mis on sinu jaoks oluline ja tähtis.



Esimene julge oli Simo, kes rääkis mis tema postril kujutatud on ja mida miski tähendab.



Teine julge oli Brigitt, kes hetke küll kõhkles, kuid siis tuli jutt nagu valatult. Kõik olulised asjad said ära mainitud ja selgeks tehtud.



Järgmisena sai oma postrist rääkida Kristofer Robin, pilt oli selge ja jutt arusaadav, kõik, mis  Robini arvates on oluline sai ka ära räägitud.



Järgmisena sai sõna Ehe. Tema poster oli ilus värviline ja sellel olid samuti kirjas kõik märksõnad, mille juurde sai Ehe ise rääkida miks mingi asi tähtis on tema jaoks ja mida mingi pilt sümboliseerib.




Järgmisena rääkis Emily oma postrist, temalgi olid ilusad värvilised pildid, mis sümboliseerisid olulisi asju. Koos seletustega mis piltide juurde käisid, saime teada mis on Emilyle tähtis.



Ja selleks korraks viimasena rääkis oma postrist Hendrik Jakob, kes oli terve töö ise joonistanud ja väga tublilt ka kirja pannud märksõnad.





Kõigi töödega saab tutvuda lasteaia esikus, kuhu juurde on lisatud ka laste seletused oma postrite kohta. Kui teha pisike kokkuvõte väärtustepõhiset presentatsioonist, siis enim mainiti muidugi oma perekonda, armastust, sõprust ja looduse puhtana  hoidmist. Kuid oli ka selliseid väärtusi nagu rahu, hoolivus ja arvutamisoskus. Kõiki pärle ei hakka siia kirjutama, nendega saate tutvuda lasteaias.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar