lep

lep
24

neljapäev, 28. jaanuar 2016

Külas käis nukk Anane

Iga kuu käib meil külas mõni nukk, kellega me siis lähemalt tuttavamaks saame ja kuulame, mida õpetlikku nendel nukkudel meile rääkida või õelda on. Vahest on need lood rõõmsad näiteks uute prillide saamine, kuid vahest on need lood kurvad, et neid narritakse või  et keegi on neid löönud ja halvasti õelnud. Sellel kolmapäeval tuli meile esmakordselt külla nukk Anane, kellega me lähemalt tuttavamaks saime. Anane on pärit Aafrikast, kuid nüüd elab ta Eestis ja käib Eesti lasteaias. Uurisime natuke lähemalt, kus Aafrika asub ja vaatasime videot aafrika lastest. Saime teada, et Anane on väga sportlik poiss ja talle meeldib erinevaid mänge mängida. Ning palju muudki põnevat.


Kus see Aafrika asub?






Kuna ananele meeldib väga mängida, nagu lepatriinu rühma lastele, siis mängisime ühte uut liikumismängu "Part-part- hani"


Vaatame videot sellest kuidas lapsed Aafrikas elavad.https://www.youtube.com/watch?v=XmH3U39mZ88&index=3&list=PLrVaXa28sJKPIyBB-thRWWYCS2KDjSzOH





Võrdlesime mille poolest me erineme? Kas kõigil on ühesugune nahavärv? Missuguseid nahavärve on maailmas olemas? Ananel oli tore meiega tuttavaks saada, ning lubas teinekordki meile taas külla tulla.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar