lep

lep
24

neljapäev, 19. oktoober 2017

Lepatriinude animafilm

Nutinädala raames tegid Lepatriinud animafilmi. Kolmapäeval pildistasime kaadrid ja neljapäeval monteerisime MovieMakeri abiga animafilmi kokku. Pealkirja mõtlemisel meie animafilmile tuli igasuguseid variante "Võlu", "Lapsed kastis" "Lepatriinud kastis" "Võlukast" "Viuh, kasti!" "Kast võlub lapsed ära". Kuna mõtteid oli igasuguseid siis asusime hääletama,milline pealkiri kõige rohkem sobiks. Meie animafilmi pealkirjaks sai "Lepatriinud kastis". Veel otsustasime millise muusika taustaks panna ja mida võiks lõputiitriteks kirjutada. 

Selline sai siis meie animafilm.



Siit ka väikesed kaadrid kuidas toimus pildistamise protsess. Igaüks kes oli kasti pugenud, sai peale seda sõpra pildistada.






kolmapäev, 18. oktoober 2017

Robootika õpituba


 
Teisipäeva õhtul toimus lasteaias robootika õpituba. Mille raames said lapsed tutvuda ja tegutseda erinevate robotitega (ozobot, clementon, lego ev3, lego nxt jm.) Meie oleme lasteaias varem tegutsenud selliste robotite nagu ozobot ja beebot.  Tegutsemist oli küllaga, ja eriti pakkus lastele huvi robotite sumovõistlus.














































Sügismatkal Aegviidu looduskeskuses


Lepatriinud ja Kallikarud käisid sügismatkal Aegviidu looduskeskuses. Matkale läksime seekord rongiga. Aegviidu looduskeskuse juures asub Sööriksoo matkarada kus, me esmalt matkasime ja kogusime tarkust metskitsede ja loomade eluolu kohta metsas. Pärast metsaretke, toimus väike kehakinnitus ning suundusime looduskeskusesse, kus uurisime loomade nahku, luid ja saime teada igasugust muud tarkust loomade kohta. 
Järgmine päev lasteaias, aga saime kõik matkal kogutud tarkused, koos Hiina päeva teadmistega proovile panna mälumängus Kuldvillak. Kuldvillak nägi välja selline

















Kes küll selle puu kallal on käinud?






Matkarada oli seekord väga märg ja turbane, täis erinevaid puujuurikaid. Ja mitmeski kohas tuli kõrvale põigelda ja hüpelda, nagu väikesed kitsekesed.















Kuhu poole jääb Tallinn?

Kuidas metskitsed toitu otsivad?











Metskitsed toitu nosimas.