lep

lep
24

pühapäev, 6. november 2016

Jänkupojad otsivad endale kodu

Lasteaia jänku Karvapall sai endale pojad, kümme armsat jänkupoega.Peaaegu 6 nädalased jänkupojad otsivad nüüd endale aga uut kodu. Nad on tavalised küülikud, saab õues pidada, kuid praegu on õues võibolla nende jaoks liiga külm ja nad on liiga väiksed. Huvilistel julgelt märku anda.




Lumepall ja Karvapall




Teemapäevad lasteaias

Eelmine nädal oli lasteaias igapäevaelust hoopis erinevad päevad, nimelt ei osalenud lapsed oma rühmas õppetegevuses, nagu tavaliselt, vaid said ise teema järgi valida, millisest tegevusest osa võtavad ja kuhu rühma lähevad.
Valikus oli neli teemat: „Kapten Kihnu Jõnni seiklused“; „Dinosauruste retk“; „Väikesed sõdalased“;  „Muinasjutu maailm“. Lapsed said valida kolmel korral, millistest tegevustest tema just osa võtta taha. Kõik teadsid kindlalt mida nemad tahavad ja rühma vahetusega ka probleeme polnud. Lusti ja elevust oli palju.

































Tervishoiumuuseumis

Seadsime lastega sammud Tervishoiumuuseumisse, kus me võtsime osa muuseumitunnist "Südamesõbrad" Meile räägiti kus süda asub, kuidas ta töötab, kuskohast leida pulssi ja mis on südamele hea. Saime katsuda päris kopse ja panna elundeid nuku sisse.Tegime tervele muuseumile ringi peale ja uurisime ka veidi teisi eksponaate. Eriti põnev oli  ise proovida ja katsetada erinevaid ekraane, nahka vaadata, jõudu mööta, katsetada kompimisauke ja luukeret kokku panna. Oli vahva ning aeg möödus ruttu.